Προ-καταγεγραμμένα Μαθήματα

Ειναι μεγάλη μας χαρά να βοηθάμε τους πελάτες μας να μένυον υγειής και σε εγρήγορση. Τα μαθήματα μας ποικίλουν απο πολύ υψηλής ενέργειας μέχρι σε ποιο χαλαρά μαθήματα με τεντώματα για όλες τις ηλικίες. Τα μαθήματα μας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Τα ‘ζωντανά’ και τα ‘προ-καταγεγραμένα΄.

‘Προ-καταγεγραμένα Μαθήματα΄: Μερικά από τα μαθήματα μας ειναι προ-καταγεγραμένα έτσι ώστε να μπορείτε να τα παρακολουθήσετε όποτε εσείς θέλετε. Επίσης που και που υπάρχουν και τα pop-up classes που ειναι ειδικά μαθήματα με νέες ασκήσεις και τεχνοτροπίες.

Information about the classes of Home Bodies Fitness

Πρόγραμμα μαθήμάτων

Προ-καταγεγγραμένο μάθημα | Ζωντανό μάθημα | Plus η ταμπέλα αυτή σημαίνει ότι το μάθημα αυτό ειναι στο Plus πακέτο
Κάντε κλικ σε κάποιο κουτάκι μαθημάτος για περισσότερες πληροφορίες.

Προ-καταγεγγραμένα μαθήματα


HiiT με τον Γιώργο
Plus
Δημοσίευση κάθε Monday

HiiT με τον Γιώργο

Ένα γρήγορ και δημιουργικό μάθημα που θα σας τονώσει και θα σας κάνει να χάσεετε βάρος. Το πρόγραμμα ειναι σύντομο αλλά αρκετά ‘σκληρό’ και θα σας αφήσει ιδρωμένους στο τέλος.

Εγγραφή

20 λεπτά τόνωσης
Δημοσίευση κάθε Tuesday

20 λεπτά τόνωσης

Γυμνάστε κάθε μυ του σώματος με αυτό το εξαντλητικό πρόγραμμα του Ανδρέα – για έμπειρους αλλά και για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι πιο προχωρημένο.

Εγγραφή

Ασκήσης Πλάτης #2
Δημοσίευση κάθε Tuesday

Ασκήσης Πλάτης #2

Ασκήσεις πλάτης τεστ.

Εγγραφή

Ασκήσεις Τεντώματος
Δημοσίευση κάθε Thursday

Ασκήσεις Τεντώματος

Πριν κάθε αθλητική δραστηριοτητα πρέπει να κάνουμε ασκήσεις τεντώματος. Αυτές οι ασκήσεις που διδάσκονται σε αυτό το μάθημα ειναι χρήσιμες για κάθε ζέσταμα.

Εγγραφή

* Όλα τα μαθήματα καταγράφονται και δημοσιεύονται στην βιβλιοθήκη, έτσι ώστε να μπορείτε να τα επισκευτείτε ανα πάσα στιγμή!
* Τα ζωντανά μαθήματα ειναι πάντα στην ώρα τους εκτός σε περίπτωση ασθενίας/διακοπών του εκπαιδευτεή. Σε κάθε περίπτωση θα προσπαθήσουμε για εναλλακτικές λύσεις.

Μείνετε ενήμεροι!
Εγγραφή στο newsletter