Μαθήματα

Είναι μεγάλη μας χαρά να βοηθάμε τους πελάτες μας να μένουν υγειής και σε εγρήγορση. Τα μαθήματα μας ποικίλουν από πολύ υψηλής ενέργειας μέχρι χαλαρά μαθήματα με τεντώματα και ευκολότερες ασκήσεις για όλες τις ηλικίες. Τα μαθήματα μας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Τα ‘ζωντανά’ και τα ‘προ-καταγεγραμένα΄.

‘Ζωντανά μαθήματα’: Σας παρέχουμε ζωντανά μαθήματα κάθε βδομάδα διαμέσω Zoom. Τα μαθήματα ανοίγουν δέκα λεπτά πριν την καταγεγραμένη ώρα για να μπορείτε να συζητήσετε καθώς και να αντιμετωπίζετε κάθε τεχνικό ζήτημα όπως πχ μικρόφωνο κτλ. Όλα τα ζωντανά μαθήματα ανεβαίνουν τελικά και στην σελίδα videos για την μελλοντική παρακολούθηση.

‘Προ-καταγεγραμένα Μαθήματα΄: Μερικά από τα μαθήματα μας ειναι προ-καταγεγραμένα έτσι ώστε να μπορείτε να τα παρακολουθήσετε όποτε εσείς θέλετε. Επίσης που και που υπάρχουν και τα pop-up classes που ειναι ειδικά μαθήματα με νέες ασκήσεις και τεχνοτροπίες.

Information about the classes of Home Bodies Fitness

Πρόγραμμα μαθήμάτων

Προ-καταγεγγραμένο μάθημα | Ζωντανό μάθημα | Plus η ταμπέλα αυτή σημαίνει ότι το μάθημα αυτό ειναι στο Plus πακέτο
Κάντε κλικ σε κάποιο κουτάκι μαθημάτος για περισσότερες πληροφορίες.

Ζωντανά μαθήματα


Βάρη με τον Ανδρέα
Plus
Monday στις 12 μμ

Βάρη με τον Ανδρέα

Ώρα για ενδυνάμωση. Σε αυτό το πρόγραμμα ο Ανδρέας τονώνει του μύες σας με απλά βαράκια καθώς και με ασκήσεις που χρησιμοποιούναι το βάρος του σώματος.

Εγγραφή

Ασκήσεις πλάτης
Plus
Friday στις 5 μμ

Ασκήσεις πλάτης

Ασκήσεις για την ενδυνάμωση της πλάτης καθώς και του κορμού. Γρήγορο, κουραστικό θα σας αφήσει τονομένους ζητώντας περισσότερο

Εγγραφή

Cardio με τον Κώστα
Plus
Wednesday στις 7 πμ

Cardio με τον Κώστα

Αποκτήστε αντοχές, γυμνάστε την καρδιά και τονώστε το κυκλοφοριακό σας σύστημα με τις μοναδικές αυτές ασκήσεις.

Εγγραφή

Ασκήσεις με Σκοινί
Saturday στις 6 μμ

Ασκήσεις με Σκοινί

Ασκήσεις με σκοινί για τόνωση και ευεξία.

Εγγραφή

Ασκήσεις Κορμού
Wednesday στις 5 μμ

Ασκήσεις Κορμού

Αποκτήστε γερό κορμό για τις καθημερινές σας δραστηριότητες με αυτές τις μοναδικές ασκήσεις που παρουσιάζονται σε αυτό το μάθημα.

Εγγραφή

Ασκήσεις Τεντώματος
Sunday στις 9 πμ

Ασκήσεις Τεντώματος

Ασκήσεις τεντώματος που ειναι χρήσιμες πριν από κάθε μάθημα.

Εγγραφή

Προ-καταγεγγραμένα μαθήματα


HiiT με τον Γιώργο
Plus
Δημοσίευση κάθε Monday

HiiT με τον Γιώργο

Ένα γρήγορ και δημιουργικό μάθημα που θα σας τονώσει και θα σας κάνει να χάσεετε βάρος. Το πρόγραμμα ειναι σύντομο αλλά αρκετά ‘σκληρό’ και θα σας αφήσει ιδρωμένους στο τέλος.

Εγγραφή

20 λεπτά τόνωσης
Δημοσίευση κάθε Tuesday

20 λεπτά τόνωσης

Γυμνάστε κάθε μυ του σώματος με αυτό το εξαντλητικό πρόγραμμα του Ανδρέα – για έμπειρους αλλά και για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι πιο προχωρημένο.

Εγγραφή

Ασκήσης Πλάτης #2
Δημοσίευση κάθε Tuesday

Ασκήσης Πλάτης #2

Ασκήσεις πλάτης τεστ.

Εγγραφή

Ασκήσεις Τεντώματος
Δημοσίευση κάθε Thursday

Ασκήσεις Τεντώματος

Πριν κάθε αθλητική δραστηριοτητα πρέπει να κάνουμε ασκήσεις τεντώματος. Αυτές οι ασκήσεις που διδάσκονται σε αυτό το μάθημα ειναι χρήσιμες για κάθε ζέσταμα.

Εγγραφή

* Όλα τα μαθήματα καταγράφονται και δημοσιεύονται στην βιβλιοθήκη, έτσι ώστε να μπορείτε να τα επισκευτείτε ανα πάσα στιγμή!
* Τα ζωντανά μαθήματα ειναι πάντα στην ώρα τους εκτός σε περίπτωση ασθενίας/διακοπών του εκπαιδευτεή. Σε κάθε περίπτωση θα προσπαθήσουμε για εναλλακτικές λύσεις.

Μείνετε ενήμεροι!
Εγγραφή στο newsletter